چهارشنبه / ۱۶ مهر ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۵
سرویس : عمومی
کد خبر : ۳۷۶۵
گزارشگر : ۴
سرویس عمومی

مناقصه برای تولید ۷۹هزار مترمکعب آب شیرین در دست اجرا است

مناقصه برای تولید ۷۹هزار مترمکعب آب شیرین در دست اجرا است
(چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۹) ۱۳:۰۵

معاون شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: مناقصه برای تولید ۷۹هزار مترمکعب آب شیرین در دست اجرا است


به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان، افشین محمدی اظهار داشت: ۶۰ شهر و سه هزار روستا با جمعیت پنج میلیون نفر زیرپوشش شرکت آب و فاضلاب خوزستان هستند.
افشین محمدی با بیان اینکه در شبانه روز ۲میلیون و ۱۰۰هزار مترمکعب آب در این شرکت تصفیه می‌شود، افزود: در آبفای خوزستان حدود ۴۴۲ ایستگاه توزیع آب و ۴۰۶ چاه آب وجود دارد.
وی بیان کرد: پس از مصوبه فروردین سال ۹۶ هیات دولت، مقرر شد در یک دوره سه ساله اعتباراتی به مجموعه سازمان آب و برق خوزستان اختصاص یابد که براین اساس اسنادی مطابق با نقاط ضعف موجود تدوین شد.
محمدی ادامه داد: مطابق این سند میزان هدررفت آب در خوزستان باید سالی پنج درصد کاهش یابد. از شهریور سال ۹۶ قراردادی در این راستا منعقد شد اما به دلیل بروز مشکلات و عدم تامین منابع مالی مورد نیاز برخی از تعهدات در مهلت مقرر اجرایی و یا وارد مدار بهره برداری نگردید.
وی افزود: از شهریور ۹۶ تا نیمه نخست سال ۹۹،حدود ۹۵۰ کیلومتر از خطوط شبکه آب در خوزستان اصلاح که در صورت تامین اعتبار این رقم به یکهزار و ۷۰۰کیلومتر می‌رسید.
معاون شرکت آبفای خوزستان گفت: در بحث تامین و توزیع شبکه آب خوزستان با مشکلاتی نظیر کاهش سطح آب زیرزمینی، کاهش دبی رودخانه و به تبع آن کاهش کیفیت آب، افت سطح آب رودخانه در شهرهای جنوبی و افزایش مصرف آب در نتیجه بروز بیماری کرونا روبه رو هستیم.
وی ادامه داد: ۲۹درصد آب شرب استان از منابع زیرزمینی، ۲۸ درصد آب سطحی، ۲۰درصد طرح غدیر، ۱۴ درصد از منابع جنوب شرق، ۶درصد سد گدار و سه درصد از خط محرم تامین می‌شود.
محمدی گفت:در هویزه، دشت آزادگان، بهبهان، هندیجان، آبادان، لالی، اندیمشک، شوشتر، هفتکل و رامهرمز با مشکلاتی آب روبه رو هستیم، اما این بدان معنا نیست که آب بی کیفیت به دست مصرف کننده می رسد بلکه منابع تامین کننده آب در این نقاط کیفیت کمتری دارند که پس از انجام فرآیند تصفیه با کیفیت مطلوب به دست مصرف کننده می رسد.
وی ادامه داد: براساس نظر مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان حداقل ۳۰درصد نیاز آب شرب شهرهای جنوبی باید از طریق آب شیرین کن ها تامین شود. اکنون مناقصه برای تولید ۷۹هزار مترمکعب آب شیرین در دست اجرا است.
محمدی خاطر نشان کرد: بابت قصور در خدمات رسانی ازمردم عذرخواهی می‌کنیم اما تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا با امکانات موجود خدمات رسانی مطلوبی ارایه دهیم.
تنظیم: بهنام پریچه
روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان
تعداد بازدید : ۱,۳۵۵
(چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۹) ۱۳:۰۵
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید