به گزارش روابط عمومی شرکت آبفا خوزستان ،
مهرداد قنواتی اجرای برنامه ایمنی آب آشامیدنی (WSP) را مدیریت خطر گام به گام
به منظور اطمینان پایدار از کیفیت و کمیت آب در سامانه های تامین آب برشمرد که
توسط سازمان جهانی بهداشت تهیه و اجرای آن به کشورهای عضو توصیه شده است.
وی ادامه داد: اجرای برنامه ایمنی آب بصورت پایلوت در یکی از شهرهای استان در حال
اجرا بوده و سازمان ها و
شرکت های مربوطه همچون فرمانداری، آب منطقهای، بهداشت و درمان، حفاظت از محیط
زیست، جهادکشاورزی، صنعت، معدن ، شرکت پخش و پالایش فرآوردههای نفتی و آب و
فاضلاب در اجرای این طرح مشارکت دارند.
قنواتی با بیان اینکه گستره عمل
برنامه ایمنی آب از حوضه آبریز تا مصرفکننده را در بر گرفته و مدیریت آن بر اساس
میزان ریسک احتمالی است، افزود: در حال حاضر اجرای این طرح با توجه به وجود پدیدههای
خشکسالی و کمبود منابع آبی سالم به عنوان یک نیاز اساسی برای سازمانهای متولی از
اهمیت خاصی برخوردار است.
معاون بهرهبرداری شرکت آبفا استان خوزستان
اظهار نمود : برنامه ایمنی آب مبتنی بر ارزیابی جامع از خطرات عواملی است که می تواند
شدیدا بر کیفیت آب توزیع شده به مصرف کننده ها تاثیر بگذارد و همچنین ارزیابی درباره
چگونگی کنترل و مدیریت خطرات عوامل است.
وی در
ادامه خاطرنشان کرد: آزمایشگاه مرکزی این شرکت پارامترهای فیزیکی ـ شیمیایی
و آزمونهای میکروبی و بیولوژی آب شبکه توزیع، مخازن و منابع تأمین آب را مورد
ارزیابی قرار میدهد و این در حالی است که این آزمایشگاه در حال اخذ استاندارد بینالمللی
سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاهی 17025 بوده و طبق استاندارد ملی 1053 و دستورالعملهای
ارسالی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، کیفیت آب شهرهای تحت پوشش را مورد پایش و
آزمون قرار میدهد.
تنظیم: علی چینی ساز
روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب شهری استان خوزستان